Un bărbat și-a pierdut viața în accidentul feroviar de la ieșirea din Feldru spre Ilva Mică!

Astăzi, polițiștii din cadrul Copartimentului Rutier Năsăud împreună cu polițiști ai Biroului Județean de Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud au intervenit la un eveniment produs la o trecere cu nivel la care ferată din localitatea Feldru.
La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani din Bistrița a fost accidentat de trenul Regio 4483 Ilva Mică - Beclean pe Someș. În urma evenimentului conducătorul autoturismului din nefericire a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Circulația feroviară în zonă a fost blocată pentru aproximativ 60 minute, fiind afectată circulația a 4 trenuri Regio.
Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului, a anunțat IPJ BN.
Potrivit ISU BN, echipajele de intervenție au găsit conducătorul auto, in vârstă de aproximativ 65 de ani, din păcate, cu leziuni incompatibile cu viața. În aproximativ 15 - 20 de minute a fost extras de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare din autovehiculul accidentat de tren. Persoanele din tren (sase) nu au avut de suferit în urma impactului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5