Un bătrân dintr-un centru pentru persoane vârstnice din Bistriţa, lovit cu un cuţit de un alt bărbat

O agresiune a fost sesizată, în această după-amiază, într-un cămin pentru persoane vârstnice, din Bistrița. „Conform primelor date, în această după-masă, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 71 de ani, din Bistrița l-ar fi lovit cu un cuțit, în zona pieptului, pe un altul, în timp ce se aflau într-o încăpere a căminului. Bărbatul agresat, în vârstă de 73 de ani, din municipiu, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, efectuează cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor.

"Bărbatul de 73 de ani de la Căminul pentru persoane vârstnice din Bistrița, care a fost adus în această după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe, prezintă două plăgi prin înjunghiere, dintre care una penetrantă în zona toracică anterioară, cu lezarea plămânului, și una minoră în zona scapulohumerală stângă. În urma evaluării stării de sănătate a pacientului, medicii au decis transferarea acestuia la Clinica de Chirurgie Toracică din Cluj-Napoca pentru consult de specialitate. În prezent, este conștient și în stare stabilă", a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5