Sângeorz-Băi: Şi-a înjunghiat de nouă ori soţia, apoi s-a spânzurat

La UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă în această dimineață (28 martie 2023) o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, prezentând 9 plăgi produse prin înjunghiere, în zona gâtului, a toracelui și a mâinilor.
La momentul prezentării în UPU, pacienta era în stare stabilă, conștientă și cooperantă.
Întrucât plăgile din zona gâtului și toracelui i-ar fi putut pune viața în pericol, pacienta a fost transferată în sala de operație, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de către medicul specialist în specialitatea chirurgie toracică, a transmis Camelia Strugari, purtător de cuvânt al SCJU Bistriţa.
După operaţie, pacienta a fost transferată în Terapie Intensivă. Momentan este stabilă din punct de vedere hemodinamic și respirator, este atent monitorizată și beneficiază de tratament specific, a menţionat sursa citată.
Se pare că femeia se afla în divorţ cu soţul ei şi a fost înjunghiată în plină stradă, în zona Pepco din Sângeorez-Băi, după care bărbatul a fugit cu maşina personală, poliţiştii organizând filtre pentru a-l prinde. Bărbatul a fost găsit după câteva ore spânzurat într-o anexă a blocului.
Cazul este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.
Doi copii sunt acum în grija bunicilor din partea mamei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5