Un bistriţean însurat la Pro Tv de mamă şi Cove! Ăsta-i sfârşitul meu !

Emisiunea “Mă însoară mama!” a debutat în această săptămână la Pro TV. Cove şi-a ascuţit săgeţile de Cupidon şi e gata să le demonstreze celor 8 baieti înscrişi că dragostea există.

         Printre cei 8 băieţi pe care îi însoară mamele şi Cove se numără şi un bistriţean, care acum locuieşte la Constanţa. Vera Todoran are băiat bun de însurătoare, pe Romulus Moldovan, de 47 ani, hairstylist.

„Sunt din loc din Bistriţa-Năsăud, am locuit şi în Petroşani o perioadă, alături de mama mea. În 2007 am venit în Constanţa, cu un geamantan în mână şi cu talent. Sunt un tip inteligent, plin de umor, împrăştiat, visător, dezordonat. Am hobby-uri – electronică, am făcut şi actorie, am şi un master. Scriu, mai compun, mă ocup şi de scenaristică, de muzică, de mecanică, de sudură, de electronică, de zugrăvit, de design, de toate, mobilă, orice. Am cunoscut toate genurile de fete. Aş vrea să cânt pe toată gama dragostei, dar fiecare femei e doar un sunet, şi atunci cum aş putea să cânt gama iubirii”, a declarat Romeo.

         El vrea o femeie inteligentă, isteaţă, căreia să-i placă puţin arta. „Ăsta-i sfârşitul meu, al burlăciei. Dacă găsesc o fată bună, normal că mă căsătoresc”, a mai spus bistriţeanul. 

S-a înscris la emisiune pentru a-și găsi partenera perfectă, dar și pentru că fiind artist consideră că are multe de arătat celor din jur. Mama sa își dorește ca fiul ei să-și întemeieze o familie, să aibă și ea un nepot. Ea s-a implicat în toate relațiile serioase pe care băiatul ei le-a avut până acum.

Cove a pregătit un intinerariu prin care să le urmarească reacţiile, dar şi comportamentul în medii diferite: de la o întâlnire pe fugă într-un palat, un mic sejur la munte, câteva zile acasa la viitoarea soacră, până la o deplasare în strainatate, într-un loc cu soare, plajă şi mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5