Un clujean mulţumeşte poliţiştilor năsăudeni. Bunuri de 25.000 lei, recuperate!

În luna decembrie și cetățenii mulțumesc polițiștilor pentru implicare și munca depusă peste an. Clujeanul Radu Pienar a mulțumit oficial, printr-o scrisoare, polițiștilor năsăudeni.

”După aproximativ 3 săptămâni, într-o miercuri seara, m-a sunat și mi-a spus că a recuperat lucrurile furate. Așa că, în urmatoarea zi de luni, am fost înapoi în Năsăud să-mi recuperez lucrurile.

 Cu dl. subcomisar Câmpan am avut cea mai plăcută  experiență pe care am avut-o vreodată cu un poliţist. Din când în când îl mai sunam să aflu dacă erau noutăți, și deși prea multe detalii nu putea să-mi spună, totuși apreciam felul cum vorbea, politețea și diplomația dumnealui. ”

Sunt cuvintele unui clujean care, mulțumit că i-au fost recuperate bunurile reclamate ca fiind furate, a trimis conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud o scrisoare de mulțumire.

***

Doi turiști din județul Cluj au alertat Poliţia, în luna august, Poliția, fiindu-le sustrase mai multe bunuri, în timp ce se aflau pe creasta munților Rodnei, în județul Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate la două locuințe, de pe raza localității Coșbuc, la data de 7 septembrie a.c., polițiștii au recuperat și restituit bunurile reclamate ca fiind sustrase, respectiv un complet foto compus dintr-o cameră foto tip DSLR și două obiective detașabile, un telefon, bani și bunuri personale, toate în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

sursa: IPJ BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5