Un înger a apărut în viaţa unui viceprimar

Dragobetele a adus în viaţa unuia dintre cei mai tineri viceprimari ai judeţului un cadou inedit. Începând de anul acesta, în fiecare an, Ziua Dragostei va fi sărbătorită altfel în familia vicperimarului de pe Valea Sălăuţei.
„Bine ai venit pe lume Oana Maria! Îţi dorim, din toată inima, tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sănătate şi binecuvântarea lui Dumnezeu. Te iubim!”, este mesajul transmis micuţului îngeraş de către viceprimarul comunei Coşbuc, Alin Demian.
„Cel mai minunat dar pe care Dumnezeu ni l-a oferit eşti tu, prinţesă mică, iar noi suntem norocoşi că suntem părinţii tăi. Te iubim şi-ţi vom fi alături mereu”, este mesajul transmis de mamă.
Anul trecut, împreună cu aleasa inimii lui, Ioana Zinveliu, Alin a hotărât să spună „Da” în faţa ofiţerului stării civile, întruchipat de cel cu care face echipă managerială, primarul Ioan Pavelea.
Anul acesta ne pregătim şi de o petrecere mare de nuntă, dar şi de botez.
Printre cei care se bucură de venirea pe lume a micuţei Oana Maria se numără şi preşedintele TSD B-N, Bogdan Ivan, alături de soţia lui, Oana.
Urăm tinerei familii, împlinită prin venirea pe lume a unui boboc, mulţi ani cu sănătate şi bucurii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5