Spanioli prezenţi la Bistriţa

Un local de lux – „Barcelona Grill House Sangria”,- cu mediu specific spaniol

Începând cu data de 29.01.2010, s-a inaugurat în Bistriţa, pe str. 1 Decembrie (vizavi de Casa Verona), un superb şi luxos restaurant, cu un design deosebit, „BARCELONA GRILL HOUSE SANGRIA”, unde puteţi servi delicioasele, gustoasele mâncăruri spaniole, într-o ambianţă şi conform deosebit şi relaxant, la preţuri rezonabile.

Patronul acestui frumos restaurant este dl. MIRZA ANTONIO, care deţine şi este proprietarul unui restaurant din Barcelona, un om care ştie să se muleze pe cerinţele economiei de piaţă şi care cunoaşte foarte bine cererea şi oferta în această perioadă, reuşind, cu brio, să satisfacă toate cerinţele clientelei şi a consumatorilor privitor la bucătăria spaniolă, bufetul spaniol etc., atât de apreciate acum şi în România.

Într-o atmosferă deosebită şi relaxantă, dl. Matei Lăcătuş, invitat de onoare, a precizat, la deschiderea localului, în data de 29.01.20120, începând cu ora 18.00, că această locaţie, restaurant este binevenit în Bistriţa şi că prietenia dintre români şi spanioli se concretizează şi în asemenea domenii şi îi urează succes lui Antonio şi colaboratorilor lui, sperând să rămână cât mai mult în Bistriţa.

În acest local de lux puteţi servi specialităţile şi delicatele preparate spaniole SANGRIA, PAELLA, PATANEGRA, specialitatea casei BARCELONA SALAD – SEAFOOD, SEXY PIZZA etc.

Având un personal amabil, cu o servire promptă şi rapidă, cu zâmbetul întotdeauna pe buze, cu un coordonator experimental cum e ALI, acest restaurant spaniol, cu un bufet bine asortat, vinuri din Spania, mâncare tradiţională spaniolă etc., reprezintă o invitaţie de nerefuzat, şi nu trebuie ratată şi ocolită.

Noi îi spunem „un bun venit pe meleagurile bistriţene!” şi să nu facă faţă clientelei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5