Un nou eveniment însuflețește Pietonalul din centrul municipiului Bistrița - Expo Grădina și Ambianță

Primăvara natura revine la viață și odată cu ea, grădina, curtea sau terasa casei tale, dorul de plimbare și cheful de joacă. Expo Grădina și Ambianța propune vizitatorilor flori, pomi și butași, mobilier de grădină, produse destinate amenajării curții și terasei, produse de artizanat, dulciuri și produse alimentare tradiționale, articole sportive și moto-velo, cele mai noi modele de autoturisme. 

Începând de joi, 30 martie 2017, timp de 4 zile, centrul municipiului va fi animat de Expoziția GRĂDINĂ & AMBIANȚĂ, organizată de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriatul consacrat cu Primăria Bistrița.

Peste 30 de expozanți, societăți comerciale și mici artizani, producători și comercianți,  își prezintă oferta de produse din următoarele categorii:

·        Grădină & Horticultură – plante şi puieţi, butași, bulbi, seminţe, arbuşti.

·        Terasă & Curte - amenajări peisagistice, mobilier de gradină, vase ceramice, produse destinate amenajării curții și terasei.

·        Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

·        Sport & Timp liber – jocuri, jucării, moto-velo, cele mai noi modele de autorturisme

·        Tradiţional și alimentație publică – produse alimentare tradiționale, artizanat și bijuterii handmade.

Publicul de toate vârstele este aşteptat pe Pietonalul din Centrul municipiului Bistrița, să beneficieze de produsele expuse.

Copiii vor putea să urmărească demonstrații pe biciclete și hoverboard-uri, iar vineri după-amiază și sîmbătă între orele 11-15, se vor putea bucura de personaje hazlii pictate pe obraji și baloane distribuite la standul organizatorului.

Programul expoziției:

Joi,  30 martie 2017: orele 12,00-19,00;

Vineri, 1 aprilie 2017 – Sâmbătă, 2 aprilie 2017: orele: 9,00-19,00;

Duminică, 3 aprilie 2016: orele 9,00-16,00.

             

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5