(Video) Primeneşte-ţi casa de sărbătoare cu produse de la Expo Bistriţa GRĂDINĂ & AMBIANȚĂ 2017!

Bistriţenii au la dispoziţie patru zile pentru a vizita Expo Bistriţa “GRĂDINĂ & AMBIANȚĂ 2017”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistrița, care se desfăşoară, într-o atmosferă de primăvară, pe Pietonalul bistriţean.
Vasile Bar, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, a deschis prima ediţie a Expo Grădina şi Ambianţă, a doua manifestare expoziţională a anului, din cele patru prinse în agenda instituţiei.
„Este o expoziţie pe care am făcut-o ad hoc, practic ea ar fi trebuit să aibă loc în Sala Polivalentă însă nişte lucruri ne-au determinat să modificăm locaţia. Pietonalul este cea mai atractivă locaţie din Bistriţa şi nu numai, din tot judeţul. (...) Sunt convins că în cele patru zile, de astăzi până duminică, manifestarea va fi vizitată de cât mai mulţi bistriţeni. Este o ocazie de a cumpăra produse care sunt deosebit de atractive – pomi, arbuşti, produse de grădinărit, produse naturiste, produse alimentare tradiţionale”, a declarat Vasile Bar.
Prefectul Ovidiu Frenţ a punctat faptul că primăvara este un bun prilej de a planta un pom, un arbust, fie în curtea ta, fie participând la acţiuni de voluntariat, aşa cum se va întâmpla şi sâmbătă, la acţiunea Tăţuleasa Social. „Dacă ne gândim care sunt primele diferenţe între România şi alte state pe care am vrea să le ajungem, ne amintim acea senzaţie când ieşim din ţară şi pornim spre Vest şi întâlnim localităţi frumoase, curate. Diferenţa nu este făcută de altceva, pe lângă infrastructură, decât de curăţenie şi foarte multe flori, care sunt în toate localităţile. E un minim efort posibil pentru ca şi noi să devenim o ţară frumoasă, dacă facem curăţenie, dacă plantăm flori”, a menţionat prefectul Frenţ.
Viceprimarul Cristian Niculae a menţionat că venirea primăverii constituie o premisă a înfrumuseţării spaţiului ambiental, iar această expoziţie vine în ajutorul tuturor celor care vor să-şi înfrumuseţeze curtea, terasa sau balconul apartamentului. Nu în ultimul rând, vicepreşedintele CJ, Vasile Puica, le-a sugerat bistriţenilor „să-şi înflorească ograda şi grădinile” profitând de produsele expuse la târgul bistriţean.
Peste 30 de expozanți, societăți comerciale și mici artizani, producători și comercianți îi întâmpină cu o largă varietate de flori, pomi și butași, mobilier de gradină, articole destinate amenajării curții și terasei, produse de artizanat, dulciuri și produse alimentare tradiționale, articole sportive și cele mai noi modele de autoturisme.
Oferta cuprinde, aşadar, produse din categoriile Grădină & horticultură, Terasă & curte, Bio & beauty, Sport & timp liber, Tradiţional și alimentație publică – produse alimentare tradiționale, artizanat și bijuterii handmade.
Copiii vor putea să urmărească demonstrații pe biciclete și hoverboard-uri, iar vineri după-amiază și sâmbătă între orele 11-15, se vor putea bucura de personaje hazlii pictate pe obraji și baloane distribuite la standul organizatorului.
Expoziţia este deschisă vineri şi sâmbătă între orele 9,00-19,00 şi duminică, până la ora 16,00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5