Produse la preţ de producător la Expo Bistriţa-Toamna aurie

O nouă ediţie Expo Bistriţa - Toamna aurie a debutat, miercuri, în centrul oraşului, în organizarea Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa –Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistriţa. La dechiderea expoziţiei au fost prezenţi Vasile Bar, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie BN, Ovidiu Creţu, primarul municipiului Bistriţa şi Alexandru Pugna, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Vasile Bar, preşedinte CCI BN: Am ajuns la cea de a 25-a ediţie cu această manifestare expoziţională. 42 de expozanţi au răspuns invitaţiei noastre de a fi prezenţi la Expo Bistriţa – Toamna aurie. Mulţumim Primăriei Bistriţa pentru sprijin.

Ovidiu Creţu, primarul municipiului Bistriţa: Mulţumim expozanţilor pentru efort, pentru că şi-au făcut timp să ajungă şi la Bistriţa. Felicit Camera de Comerţ şi Industrie pentru că se încăpăţânează să organizeze astfel de expoziţii. Vom susţine în continuare manifestarea expoziţională care pune în valoare zona centrală a oraşului. De asemenea, este o ocazie bună pentru a cumpăra mărfuri la preţuri foarte bune.

Alexandru Pugna, vicepreşedintele Consiliului Judeţean: Este o bucurie pentru noi că suntem prezenţi la o nouă manifestare expoziţională organizată de CCI BN. Manifestarea oferă şansa de a vizita, dar şi de a cumpăra fără adaos comercial, pentru că aici expun şi cei care produc.

Toamana aurie vă aşteaptă cu o ofertă bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon -îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină - şi de a profita de ultimele oferte în domeniul auto.

Organizatorii au inclus în program şi alte evenimente atractive: concursul Fantezii de toamnă, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 1, acţiuni în standul Centrului Europe Direct Bistriţa, degustare de produse culinare tradiţionale ardeleneşti. Până duminică, peste 40 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse din următoarele categorii:

Bunuri de larg consum - confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice; diverse alte articole;

Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

Expo Grădina – plante şi puieţi, bulbi, arbuşti, amenajări peisagistice;

Auto – cele mai noi oferte în domeniul auto;

Produse Tradiţionale şi de Artizanat.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Teatrul de vară şi în Piaţa Centrală, după următorul program:

Joi, 22 octombrie – sâmbătă, 26 octombrie: orele 10.00-19.00.

Duminică, 25 octombrie: orele 10.00-16.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5