Start pentru cumpărături la Expo Bistrița „Toamna Aurie”. Vezi gama de produse ce pot fi achiziționate

O nouă ediție a „Expo Bistrița - Toamna Aurie” debutează miercuri, 1 noiembrie 2017, în cortul din Piața Centrală și în zona Pietonală din fața acestuia. Oferta este bogată, vizitatorii având opțiuni diverse în achiziționarea de produse de sezon: îmbrăcăminte, încălțăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, artizanat, flori, pomi și plante de grădină.

Fie că vrei să-ți înnoiești garderoba, să faci un cadou celor dragi sau, pur și simplu, să-ți faci o bucurie, timp de cinci zile, EXPO BISTRIȚA - Toamna Aurie îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum.

Începând de miercuri, 1 noiembrie 2017, timp de 5 zile, până duminică 5 noiembrie, centrul municipiului va fi animat de Expoziția „Toamna Aurie”, organizată de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriatul consacrat cu Primăria Bistrița.

Aflată la cea de a 29 -a ediție, expoziția din această toamnă aduce în fața publicului larg, peste 40 de expozanți, societăți și mici artizani, producători și comercianți din întreaga țară.  Vor putea fi achiziționate o gamă largă de produse din următoarele categorii:

  • Bunuri de larg consum: confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie, lenjerie, bijuterii şi accesorii, decoraţiuni interioare şi exterioare, articole de uz casnic, articole diverse;
  • Sweet, Bio & Beauty – produse naturiste, suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale;
  • Grădina – plante şi puieţi, arbuşti, obiecte decorative pentru grădină, mobilier de gradină, produse din domeniul agricol;
  • Artizanat şi produse tradiţionale;
  • Alimentație Publică.

Publicul de toate vârstele este aşteptat în cortul din Piața Centrală și în zona Pietonală din fața acestuia, să beneficieze de produsele expuse.

        Program de vizitare:

Miercuri,  1 noiembrie 2017: orele 12,00-19,00;

Joi, 2 noiembrie – Sâmbătă, 4 noiembrie 2017: orele 9,00 – 19,00;

Duminică, 5 noiembrie 2017: orele 9,00-14,00.

          

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5