Start pentru cumpărături la Târgul de toamnă din Piața Centrală

O nouă ediţie a Expo Bistriţa - Toamna Aurie debutează miercuri, 26 octombrie 2016, în centrul oraşului.

Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon -îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină.

Fie că vrei să-ți înnoieşti garderoba, să faci un cadou celor dragi sau, pur si simplu, să-ţi faci o bucurie, timp de cinci zile, EXPO BISTRIŢA – Toamna Aurie îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum.

Ajunsă la cea de-a XXVII-a ediţie, Expo Bistriţa este o manifestare expoziţională de tradiţie, cu caracter bianual, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa.

Timp de 5 zile, peste 40 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse din următoarele categorii: confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; produse naturiste, plante şi puieţi, bulbi, arbuşti, amenajări peisagistice, produse tradiţionale şi de artizanat.

Publicul de toate vârstele este aşteptat la Teatrul de vară şi în Piaţa Centrală, după următorul program:

Miercuri, 26 octombrie 2016: orele 12,00-19,00;

Joi, 27 octombrie 2016 – Sâmbătă, 29 octombrie 2016: orele 10,00-19,00;

Duminică, 30 octombrie 2016: orele 10,00-16,00.

Manifestarea expoziţională se adresează, în aceeaşi măsură, societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să încheie relaţii de afaceri cu producătorii prezenţi.

Pe lângă ofertele speciale puse la dispoziţie de expozanţi, organizatorii au inclus în program şi alte evenimente atractive între care amintim: un punct de informare cu privire la oportunitățile de finanțare și dezvoltare a afacerilor și acțiuni derulate prin proiectul Centrul EUROPE DIRECT, în standul propriu al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, degustare de produse culinare tradiţionale ardeleneşti.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5