Vezi ce produse te aşteaptă la Toamna aurie pe Pietonal

O nouă ediţie a târgului general de toamnă „EXPO BISTRIŢA – Toamna aurie” va avea loc în perioada 21 – 25 octombrie 2015 în Teatrul de vară şi pe Pietonal. 

Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon -îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină - şi de a profita de ultimele oferte în domeniul auto.

Ajunsă la cea de-a XXV-a ediţie, Expo Bistriţa este o manifestare expoziţională de tradiţie, cu caracter bianual, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa.

Timp de 5 zile, peste 40 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse din următoarele categorii:

Bunuri de larg consum - Confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice; diverse alte articole;

Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

Expo Grădina – plante şi puieţi, bulbi, arbuşti, amenajări peisagistice;

Auto – cele mai noi oferte în domeniul auto;

Produse Tradiţionale şi de Artizanat.

Publicul de toate vârstele este aşteptat la Teatrul de vară şi în Piaţa Centrală, după următorul program:

Miercuri, 21 octombrie 2015: orele 13,00-19,00;

Joi, 22 octombrie 2015 – Sâmbătă, 26octombrie 2015: orele 10,00-19,00;

Duminică, 25octombrie 2015: orele 10,00-16,00.

Manifestarea expoziţională se adresează, în aceeaşi măsură, societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să încheie relaţii de afaceri cu producătorii prezenţi

Organizatorii au inclus în program şi alte evenimente atractive: concursul Fantezii de toamnă, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 1, acţiuni în standul Centrului Europe Direct Bistriţa, degustare de  produse culinare tradiţionale ardeleneşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5