EXPO „Toamna Aurie” şi-a deschis porţile. Vezi ce şi-a cumpărat primarul Ovidiu Creţu!

O nouă ediţie a târgului general de toamnă „EXPO BISTRIŢA – Toamna aurie” are loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, în Zona Pietonală ”Liviu Rebreanu”. 

Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon - îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină - şi de a profita de ultimele oferte în domeniul auto.

  „Deschidem astăzi cea de-a XXVIII-a ediţie a Expo Bistriţa, anul acesta numită generic „Toamna Aurie”. Aş vrea să le mulţumesc celor 40 de expozanţi care sunt artizanii noştri, cei care au făcut efortul maxim de a fi prezenţi la această manifestare. Vreau să mulţumesc Primăriei municipiului Bistriţa şi domnului primar care ne-a ajutat foarte mult pentru a amenaja expoziţia în zona pietonală. Vreau să le mulţumesc domnului prefect Ovidiu Frenţ şi domnului viceprimar Cristian Niculae pentru că sunt alături de noi, dar şi colegilor mei de la Camera de Comerţ, cei care au făcut eforturile necesare pentru a reliza această expoziţie”, a declarat preşedintele CCI B-N, Vasile Bar, la deschiderea oficială.

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a menţionat că „Bistriţa – Toamna Aurie” şi-a făcut deja un nume, iar organizarea evenimentului în central oraşului respect tradiţia oraşelor europene. „E în tradiţia oraşelor europene de a organiza târguri, de promovare, în general a artizanatului, dar nu numai, în zonele centrale, pentru că altminteri zonele centrale riscă să se transforme în muzee. Nu e cazul la Bistriţa unde avem un pietonal foarte bine populat cu terase, dar în afară de terasele respective şi de magazine, lumea are tendinţa să le abandoneze şi să migreze spre mall-uri. Aşa se întâmplă la Cluj şi nu numai. Vrem ca centrul oraşului să fie populat, umplut de oameni care-şi cumpără şi produse de la „Toamna Aurie””, a spus primarul municipiului Bistriţa, urându-le producătorilor să aibă vânzări bune.  Primarul Ovidiu Creţu şi-a exprimat şi bucuria că acest târg are şi o zonă dedicată alimentaţiei publice, astfel că vor fi încă o serie de zile de sărbătoare în centrul oraşului. De altfel, acesta s-a numărat şi printer primii cumpărători, achiziţionând puieţi de pomi fructiferi, de cais şi cireşe amare, fiind un bun cunoscător al domeniului.

          Nu în ultimul rând, prefectul Ovidiu Frenţ a remarcat faptul că această expoziţie se organizează într-un loc unde de sute de ani bistriţenii se întâlneau la diferite târguri şi evenimente. „Bistriţenii au ocazia să-şi aleagă produse de sezon, noi, la preţ de producător. Cred că şi calitatea produselor este una bună în raport cu preţul, aşa că nu pot decât să spun „Târg bun şi vânzare bună””, a declarat prefectul Frenţ.

Timp de 5 zile, circa 40 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse din următoarele categorii:

·        Bunuri de larg consum: Confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice; diverse alte articole;

·        Sweet, Bio & Beauty: produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

·        Grădina: plante şi puieţi, bulbi, arbuşti, amenajări peisagistice;

·        Auto: o gamă variată de oferte din domeniul auto;

·        Produse Tradiţionale şi de Artizanat.

Publicul de toate vârstele este aşteptat pe Pietonalul din Centrul municipiului Bistrița, să beneficieze de produsele expuse după următorul program:

v Miercuri, 31 octombrie 2018: 12,00-19,00;

v Joi, 1 noiembrie 2018 – Sâmbătă, 3 noiembrie 2018: orele 10,00-19,00;

v Duminică, 04 noiembrie 2018: orele 10,00-14,00.

Manifestarea expoziţională se adresează, în aceeaşi măsură, societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să încheie relaţii de afaceri cu producătorii prezenţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5