Ultimele pregătiri pentru o nouă ediţie a Expoziţiei Toamna Aurie

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud pregăteşte Expo Bistriţa Toamna Aurie 2015 .
Expo Bistriţa “Toamna Aurie” este o expoziţie cu vânzare, care se adresează publicului larg, în mod special, şi societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud.

"Organizat în parteneriat cu Primăria Bistriţa, evenimentul oferă un spaţiu generos de expunere, acces facil cu mijloacele de transport şi, cel mai important, o locaţie care asigură, la fiecare ediţie, un flux mare de vizitatori. Profitaţi de oportunitatea promovării companiei dumneavoastră pe piaţa judeţului Bistriţa-Năsăud”, scriu reprezentanţiiCCI BN pe pagina lor de Facebook.

Teme expoziţionale:

I. Bunuri de larg consum - Confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; artizanat şi produse tradiţionale; decoraţiuni interioare şi exterioare, mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice, articole din mase plastice, sticlărie; produse/pachete de înfrumuseţare, confecţii de ocazie; diverse alte articole;
II. Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);
III. Bisagra & Expo Grădina – plante şi puieţi, bulbi, seminţe, arbuşti, amenajări peisagistice; utilaje agricole, produse şi servicii din domeniul agricol;
IV. Vacanţa de iarnă - pachete turistice;
V. Auto – autoturisme, autoutilitare, moto-velo, sport;
VI. Tradiţional - artizanat şi produse tradiţionale.

Expo Bistriţa este o manifestare organizată bianual de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud. Ediţia de toamnă a manifestării, a XXIII-a, se adresează publicului de toate vârstele, precum şi societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să încheie relaţii de afaceri cu producătorii prezenţi.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, Bistriţa, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./ fax: 0263-230640, 230400, fax: 0263-210038, e-mail: [email protected].

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5