Un şofer din Mureş, depistat la Dobric, sancționat de două ori: pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare şi pentru transport de cherestea pentru comercializare

Trei mureșeni, depistați pe raza localității Dobric, au fost sancționați conform Legii 12/1990 și ordonanțelor militare în vigoare.

La data de 10 aprilie a.c., pe drumul comunal 37, în localitatea Dobric, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Hodac, județul Mureș. Acesta era însoțit de alți doi bărbați, din același județ, iar pentru că nu și-au putut justifica prezența în localitate, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare în vigoare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 44 de ani transporta cherestea pe care încerca să o comercializeze, motiv pentru care a fost sancționat conform Legii 12/1990, iar materialul lemnos, în valoare de 814 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5