Un Târg de mărţişoare şi la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare

prof.Claudia Feldrihan

Primăvara înseamnă speranţă, dragoste şi viaţă, toate împletite în simplitatea şnurului mărţişorului. Primăvara înseamnă bucuria de a fi împreună cu ceilalţi...şi elevii instituţiei noastre sunt de 12 ani, "împreună" în cadrul unui frumos parteneriat cu elevii de la  Centrul de Educație Incluzivă ”Lacrima”, din Bistrița.

            De acestă dată, sub zodia mărţişorului s-a organizat un târg, care prin atmosfera şi frumuseţea sa, credem noi se alătură celorlaltor evenimente de acest fel, derulate la nivelul municipiul Bistriţa, de alte şcoli sau instituţii cu caracter educativ.

          Coordonaţi de cadrele didactice de la Centrul de Educație Incluzivă ”Lacrima”, susţinuţi de către d-na dir.prof. Cupșa Eniko și d-na prof. cons.ed.Avram Emanuela, partenerii noștri  ne-au învăluit în atmosfera magică a creaţiilor handmade care au sărbătorit Zeiţa Primăverii. Lor li s-au alăturat şi gimnaziştii din Ştefan, alături de d-na prof.Vodă Livia,  echipa managerială (d-na.dir.prof.Iacob Lucica Maricica, d-l.dir.adj.prof Feldrihan Claudia și d-na prof. cons.ed. Tătar Rodica) şi cadrele didactice ale instituţiei.

            Împreună, elevii din învățământul special și cel de masă ne-au arătat că târgul mărţişoarelor este de fapt târgul bucuriei, al creaţiei şi nu în ultimul rând al inocenţei copilăriei. O primăvară cu bucuria de fi "împreună" cu ceilalţi, vă dorim!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5