Un tur greu dus la capăt onorabil de ACS Heniu Prundu Bârgăului!

ACS Heniu Prundu Bârgăului a încheiat turul de campionat pe locul 7, cu 9 puncte obținute din tot atâtea meciuri, fiind însă la doar trei puncte de ultima treaptă a podiumului, pe care se află Vasas Odorhei, echipă care mai are de disputat restanța cu Real Craiova. 

A fost un tur dificil, întrucât echipa noastră a suferit modificări substanțiale odată cu plecarea mai multor jucătoare importante, printre care atacantul Claudia Chiper și mijlocașul Anastasia Toma. Am transferat patru jucătoare de valoare, Papp Szidònia, Simona Caldare, Balázs Csilla si Anastasia Melnic, însă doar primele două au confirmat, în vreme ce Csilla a avut mai multe probleme medicale, iar Melnic a întâmpinat dificultăți de adaptare. La toate acestea s-a adăugat absența internaționalei de juniori Under 17, Mihaela Purcil, care a suferit o fractură de piramidă nazală în debutul sezonului.

Ca și cum contextul nu a fost suficient de greu, am pierdut în prima etapă la masa verde partida cu Real Craiova, ratând șansa obținerii a trei puncte foarte importante, în condițiile în care ediția din acest an a Ligii 1 se dovedește a fi una foarte echilibrată de la locul 3 în jos.
Chiar și în aceste condiții, ACS Heniu a reușit o performanță notabilă, fiind, alături de liderul Olimpia Cluj, singura echipă care nu a primit gol în patru meciuri. De asemenea, dacă dăm la o parte confruntările cu primele două clasate, Olimpia Cluj și CFR Timișoara, și partida pierdută la masa verde, constatăm că formația antrenată de Calin Svoboda a încasat doar două goluri în celelalte șase partide.

Așadar, abordăm returul cu încredere, mai ales că avem pregătite niște transferuri spectaculoase, care să ne întărească în vederea unui parcurs mult mai bun în 2018, an în care clubul ACS Heniu Prundu Bârgăului împlinește 80 de ani de existență.

Forza Heniu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5