USR anunţă o surpriză electorală plăcută la Bistriţa, la alegerile europarlamentare

  Nicolae Pavelean, responsabilul USR în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, consideră că Alianţa 2020 USR-PLUS va înregistra un scor electoral bun în 26 mai, existând câteva premise care anunţă „o surpriză plăcută”.

         „Noi încă suntem în perioada preelectorală în care continuăm să facem cam aceleaşi lucruri pe care le-am făcut şi la începutul campaniei de strângere de semnături, şi anume de a fi alături de oameni în stradă şi să le transmitem mesajul nostru cu care majoritatea rezonează, şi anume faptul că ne dorim o Românie fără penali şi fără hoţie. Nu suntem doar pentru a le transmite oferta noastră electorală şi mesajul nostru, ci suntem în stradă şi pentru a le asculta nevoile reale pe care le au şi pentru a afla care cred ei că sunt cele mai grave probleme cu care ne confruntăm. Ca şi feed-back, aş vcrea să remarc câteva repere care nouă ne dau speranţă că vom face încă o surpriză la Bistriţa, aşa cum a fost în 2016, când am obţinut un loc de parlamentar. Cred că şi anul acesta o să oferim o surpriză plăcută pentru că sunt trei repere care îmi dau speranţe”, a spus Nicolae Pavelean.

         Potrivit acestuia, un prim semnal este numărul de semnături înregistrate pentru susţinerea listei de candidaţi, respectiv 8500, cu peste 200% mai mult decât obiectivul iniţial.  Un alt reper îl reprezintă nemulţumirea bistriţenilor faţă de modul în care sunt conduşi la nivel naţional şi local. Nu în ultimul rând este vorba de sondajele de opinie, care arată că „oamenii s-au săturat de actuala conducere” şi care susţin că dacă ar avea loc alegeri locale acestea ar fi câştigate de un candidat al opoziţiei. La acestea se adaugă şi lista de candidaţi „foarte bună” a alianţei USR-PLUS, remarca Pavelean, în comparaţie cu PSD.

         Una peste alta, USR îşi propune să ajungă în majoritatea localităţilor pentru a-şi promova programu electoral, surprize fiind anunţate nu doar la Bistriţa, ci şi la Beclean – unde va fi deschis un cabinet parlamentar – dar şi în multe comune, a mai spus Cătălin Stan de la USR Bistriţa. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5