USR Năsăud, o nouă conducere - preşedinte Emilian Gabor - și o țintă ambițioasă: Primăria orașului Năsăud

Începând cu luna august 2019, filiala locală Năsăud a Uniunii Salvați România (USR) are o nouă conducere, statutar aleasă prin votul universal al membrilor organizației.

Astfel, pentru următorii doi ani, Biroul Local USR Năsăud va fi format din președintele Ioan-Emilian Gabor, acesta fiind și Vicepreședinte al organizației județene USR Bistrița-Năsăud, precum și din vicepreședinții Sorin Istrate, Dorel Ionașc, Mălin Scridon și Pavel Bulea.
Echipa USR Năsăud, condusă de aceștia, va gestiona campania electorală și alegerile locale din iunie 2020, având ca obiectiv câștigarea fotoliului de primar și a majorității în Consiliul Local Năsăud.

Declarația președintelui USR Năsăud, dl. Emilian Gabor:
"Doresc să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.
Îmi propun să dau o altă dinamică filialei locale și să ridicăm standardele privind modul în care se face politică la nivel local, venind cu noi moduri de abordare, adaptate timpului în care trăim și cu un program de activitate cu care fiecare cetățean să se identifice și să simtă că vocea sa este auzită."

În prezent, filiala locală USR Năsăud desfășoară un program intensiv de strângere de semnături pentru susținerea candidatului Alianței 2020 USR PLUS, Dan Barna.
Puteți afla informații despre evenimentele și activitățile filialei locale USR Năsăud la sediul din Piața Nouă nr. 4, său solicitându-le pe e-mail la adresa [email protected] și de pe pagina de Facebook a filialei.

De asemenea, toți cei care doresc să devină membri USR, ne pot transmite intenția, accesând link-ul https://www.usr.ro/inscriere/, unde își vor completa datele personale, urmând a fi contactați și intervievați.

USR Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5