Lorant Sas deschide lista USR PLUS la Camera Deputaţilor, Emilian Gabor, la Senat

Lorant Sas, președintele PLUS Bistrița-Năsăud, este primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților în județul nostru, din partea Alianței USR PLUS. Iniţial, a fost anunţat Lorand Toth, preşedintele USR BN, dar alegerile au fost contestate, voturile au fost renumărate, şi astfel a fost schimbată ordinea, demers validat şi de la nivel central. La Senat, lista este deschisă de Emilian Gabor - președinte USR Năsăud și vicepreședinte USR Bistrița-Năsăud.
Lorant Sas este inginer chimist, a absolvit Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj -Napoca, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimică. A debutat ca inginer şef de secţie la Cristiro,iar în perioada 2002-2004 a fost director general la Cotto Romana SRL din Cluj-Napoca. În perioada 2005-2007, a fost tehnolog producţie- cercetare la Rombat, iar între 2007-2009 a fost inginer producţie la Terasteel. Din 2009, devine director executiv la Terasteel, iar din 2013, director executiv. În 2014, ajunge director tehnic la Teraplast, iar dinn 2015, până anul trecut, a fost director general Teraglass. În prezent, este în echipa Electroplast şi deţine o sală de laser tag şi escaladă din Bistriţa.

***
Ioan-Emilian Gabor este președinte al USR Năsăud, vicepreședinte al filialei județene – al cărei membru fondator a fost în anul 2016 – Emilian are 35 de ani, este economist, licențiat în „Economia Comerțului Turismului și Serviciilor”.
„Strămoșii mei provin din satele din jurul Năsăudului, și anume din Salva, Nepos și Rebrișoara, așadar sunt un urmaș al grănicerilor năsăudeni”, spune Ioan-Emilian Gabor, referindu-se la rădăcinile sale, de care se simte foarte atașat.
Onorat de încrederea acordată de colegii săi din USR și PLUS, Emilian a transmis astăzi un mesaj public:
„Anul 2020 a fost un an bun pentru mine, din punct de vedere politic. Am câștigat alegerile locale în Năsăud, alături de Dorin Vlașin, candidatul susținut de USR PLUS, și am obținut o majoritate confortabilă în Consiliul Local alături de PNL. Aseară, am câștigat alegerile interne pentru primul loc pe lista candidaților USR PLUS Bistrița-Năsăud la Camera Senatului. Sper ca acest trend să continue, iar pe 6 decembrie 2020 să câștig un loc în Parlamentul României.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibile aceste lucruri și le mulțumesc anticipat tuturor celor care vor fi alături de mine în această luptă, în campania electorală și la votul din 6 decembrie."

Comentarii

21/10/20 10:32
cititor de Bistrita

Nu-s corupti... ci sunt lipsiti total de experienta politica si manageriala si total paralei cu economia si administratia publica . ASTA-I BAIUL BAIULUI !
Si nu va mai trageti CU " CARAMIDA-N oua " ... ca numai va doare si va trageti degeaba. Coruptie exista de cand lumea si in absolut in toate tzarile mai mult ori mai putin democratice, problema este " nivelul " ei si sferele in care ea exista, precum si puterea statului ca s-o controleze si s-o tina la un nivel scazut, ca ea nu va dispare in vecii vecilor, nicaieri .
Eu as impune o anumita varsta pentru functiile la care se accede si anume ( exemplificativ nu inseamna ca asta-i si solutia ) :
- PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR UNDEVA INTRE 35-70 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIILE DIN MINISTERE , UNDE VA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNTIILE DIN PARLAMENT , UNDEVA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE DE TZARA , UNDEVA INTRE 45-70 DE ANI .
IN REST, TINERII SA OBTINA FUNTII EXECUTIVE, " PE LANGA " ACESTI SPECIALISTI CU EXPERIENTA... UNDE SA INVETZE, SA DOBANDEASCA EXPERIENTA SI EXPERTIZA NECESARA ... ETC .
Nu este suficient sa ai " vlaga si vointza "... trebuie si sa te pricepi si sa fi pregatit pentru " lucrul bine facut " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5