Lorand Toth (preşedinte USR B-N): În 2024, vrem să depăşim rezultatele obţinute la alegerile anterioare

Apele s-au liniştit odată cu ultima tranşă de alegeri, de la nivel judeţean, din cadrul USR Bistriţa-Năsăud, în urma fuziunii dintre USR şi PLUS. Noul lider judeţean, Lorand Toth, i-a avut alături, în cadrul unei conferinţe de presă, pe consilier local Nicolae Pavelean – preşedinte USR Bistriţa, pe viceprimarul Călin Stan – vicepreşedinte USR B-N şi consilierul local Andrei Stelian (Şieu Măgheruş) – vicepreşedinte USR B-N.

„Obiectivele principale pe termen scurt ale Biroului Judeţean şi ale mele sunt, în primul rând, să coagulăm echipa atât din fostul USR, cât şi din fostul PLUS. Ne dorim să ajungem ca şi în realitate să fim un singur partid la nivel judeţean. Pe termen mediu şi lung ne dorim să ne întărim structurile în judeţ, unde avem filiale, să creştem, iar în comunele unde avem doar grupuri de iniţiativă, să înfiinţăm filiale. Practic, obiectivul principal este anul 2024 când ştim că va fi o sumedenie de alegeri. Ne dorim să depăşim rezultatele pe care le-am avut în trecut”, a declarat Lorand Toth.

Potrivit acestuia, doar 6-7 foşti membri PLUS, printre care şi prof. Monica Halaszi, şi-au anunţat dmeisia, însă acestea nu au fost încă discutate.

„Nu le-am procesat pentru că nu ne dorim să pierdem oameni, ne dorim să îi atragem, să avem o discuţie cu ei pentru a vedea care sunt problemele şi de ce au recurs la acest gest. Nu vă ascund că încă nu am reuşit să luăm legătura cu ei. Am încercat să-l contactăm şi pe domnul deputat Lorant Sas, dar din păcate acum este plecat într-o vizită de lucru. Vom discuta aceste aspecte când se va întoarce. Ne dorim unitate, nu divizare”, a mai spus subprefectul Lorand Toth.

În context, preşedintele USR B-N a menţionat că Emilian Gabor este suspendat în cadrul formaţiunii, dar a rămas consilier local la Năsăud. În ceea ce priveşte pe consilierul local de la Rodna, anchetat într-un dosar, se va aplica Statutul atunci când cercetările vor confirma probleme penale, care pot merge până la excludere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5