Lorand Toth va deschide lista USR PLUS la Camera Deputaţilor!

Duminică, 11 octombrie 2020, s-au organizat alegeri interne în cadrul USR PLUS Bistrița-Năsăud pentru desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare. Felicităm toți candidații care și-au făcut campanie așa cum au știut mai bine.

   Considerăm că aspectul esențial a fost reprezentat de mobilizarea filialelor locale, filiale care au dovedit încă o dată unitate, susținere și spirit de echipă, aspirând către un ideal comun. Acest ideal se rezumă la un nou mod de a face politică, având la bază bunul simț, democrația și respectarea legilor.

   Omul pe care colegii noștri l-au ales să deschidă lista de candidați pentru Camera Deputaților din partea USR PLUS este președintele USR Bistrița-Năsăud – Lorand Toth . Rezultatul alegerilor aduc în prim-plan un om vertebral, principial, care este oglindirea perfectă a bazelor idealului mai sus menționat. Mai mult decât atât, am ales să susținem un om care nu se abate de la cele mai importante valori umane - respectul și integritatea , valori imperios necesare pentru dezvoltare noului mod de a face politică către care tindem cu toții.

  Lorand poate fi descris drept un excelent profesionist în vârstă de 37 de ani. De profesie este inginer constructor, implicat în numeroase proiecte și lucrări care au fost armonios finalizate. Din punct de vedere politic, este artizanul formării grupului USR Bistrița-Năsăud încă din anul 2016. Prin urmare, considerăm că Lorand Toth, susținător al oamenilor integri și drepți care nu au mai făcut politică, este cea mai bună alegere pentru județul Bistriția-Năsăud din partea USR PLUS.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5