Lorand Toth: USR este în Opoziţie! Nu face rabat de la principii!

Preşedintele USR Bistriţa-Năsăud, Lorand Toth, preşedintele USR Bistriţa – Nicolae Pavelean, şi viceprimarul municipiului Bistriţa – Călin Stan, au prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, poziţia formaţiunii în contextul politic actual.

          „USR este în Opoziţie şi va fi şi în următoarea perioadă de timp. Faptul că o mare parte din conducerea PNL de la nivel naţional nu-şi doreşte o colaborare cu USR şi o coaliţie cu noi a fost foarte clar în momentul în care dl. prim-ministru demis Florin Cîţu a concediat prefecţii şi subprefecţii USR. La nivel local, pe perioada cât am fost subprefect, am avut o colaborare bună cu domnul Stelian Dolha şi cu domnul subprefect Atilla Decsei, a fost o colaborare corectă, aşa cum ar trebui să se desfăşoare în coaliţie”, a declarat liderul judeţean Lorand Toth.

          Preşedintele USR B-N a menţionat că această coaliţie nou formată – PSD – PNL – UDMR – nu va face reformele atât de necesare pentru România. „Timp de 30 de ani s-au perindat la conducerea acestei ţări şi nu au făcut nimic, atunci când vine vorba de reforme. USR este consecvent şi nu face rabat de la principii. În momentul în care marea majoritate a cetăţenilor îşi vor dori cu adevărat reforme, USR va fi aici”, a menţionat Lorand Toth.

          Consilierul municipal Nicolae Pavelean a adăugat că motivul princial pentru care USR a intrat guvernare a fost implementarea unor reforme, precum desfiinţarea Secţiei Speciale sau reformele electorale. „Acesta a fost şi motivul pentru care am şi ieşit de la guvernare, s-a văzut clar că PNL nu şi-a dorit reformele pe care şi le-a asumat împreună cu noi, cu USR, prin protocol de Coaliţie. Acesta a fost motivul pentru care miniştrii USR au fost daţi afară fără motive foarte clare”, a motivat Pavelean.

          În context, liderul USR Bistriţa s-a referit şi la declaraţiile făcute de preşedintele Radu Moldovan „despre dragostea dintre PNL şi USR”. „Vreau să-i transmit domnului Radu Moldovan faptul că prima dragoste nu se uită niciodată şi dragostea dintre PNL şi PSD care a făurit USL nu cu mult timp în urmă e tot acolo”, a concluzionat Pavelean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5