Vacanţe în ţări exotice – oferte last minute de la Ika Turism

Chiar dacă este luna septembrie deja, nu toată lumea şi-a luat concediul binemeritat pe vara anului 2015, aşadar încă există persoane în căutare de oferte last minute care să se potrivească cu sezonul, perioada liberă şi bugetul disponibil. Toamna se numără bobocii ... şi tot toamna se numără şi destinaţiile exotice în care te poţi simţi fix ca în perioada verii. Printre aceste oferte de destinaţii de vacanţă last minute, sejurul către Maldive se află pe primul loc în topul pachetelor de la Ika Turism din Bucureşti, agenţie de turism cu site-ul www.ikaturism.ro. Nu numai că se propune o super ofertă pentru cei interesaţi de a zbura departe şi de a se relaxa în ţări străine, dar de asemenea preţurile sunt încă accesibile şi taxele sunt incluse.

Oferta Ika Turism pentru concediul din septembrie

Această propunere inedită de la Ika Turism vine în întâmpinarea preferinţelor pasionaţilor de călătorii către destinaţii exotice. Dar pentru a vedea dacă se merită să dai 1295 de euro pe un asemenea sejur în Maldive, trebuie să afli câteva amănunte care îţi vor transforma luarea deciziei într-o sarcină mult mai simplă. Este deja toamnă; la noi în ţară şi în Europa nu mai este atât de cald încât să îţi faci concediul, aşadar te gândeşti la o zonă mult mai aparte. Ştii că până la urmă cu biletele de avion, cu cazarea şi cu acomodarea acolo, tot vei cheltui în jur de 1000 de euro, aşadar de ce să nu dai aceeaşi bani deodată şi să beneficiezi de un pachet all-inclusive?

Dar care sunt beneficiile şi lucrurile ce sunt cuprinse de oferta last minute spre Maldive? Este vorba despre un sejur cu avionul, cu plecare din Bucureşti în luna septembrie sau în luna octombrie. Totul include şi taxele aferente. Aşadar, tarifele includ, pe lângă transportul cu avionul cu o escală, taxele de aeroport, transportul de la aeroport la hotel şi de la hotel la aeroport cu o ambarcaţiune adecvată pentru aşa ceva, dat fiind faptul că este vorba despre o insulă. Perioada de cazare este de 7 nopţi într-o cameră dublă în Maldive şi include de asemenea şi tipul de masă despre care s-a discutat în avans.

Ce include pachetul last-minute?

Pentru că este un pachet turistic foarte atractiv, oferta este valabilă în limita locurilor disponibile şi de aceea ar trebui profitat de ea din plin. De ce să alegi Maldive şi nu vreo altă insulă exotică? Pentru că este situată pe Oceanul Indian şi pentru că se face referire la ea drept una dintre cele mai luxuriante destinaţii de vacanţă din lume, ţara insulară se merită a fi luată în considerare din lista de locuri exotice pentru relaxare.

Plajele cu nisip fin sunt printre cele mai curate şi frumoase astfel de locuri din lume şi ideale pentru bronzat. De asemenea, insula oferă cele mai incitante activităţi subacvatice din lume şi o viaţă marină abundentă. Ce este şi mai extraordinar legat de Maldive este faptul că fiecare resort îşi are propria plajă privată, iar facilităţile şi serviciile pe care le oferă sunt de neegalat. Cu atât de multe motive şi beneficii all-inclusive, nici nu trebuie să te gândeşti de două ori înainte să alegi propunerea last minute de la Ika Turism.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5