Valeriu Zgonea: Ioan Botiş ar trebui să vină cu bani de acasă pentru situaţia de la POSDRU

Deputatul PSD Valeriu Zgonea îi acuză pe Sulfina Barbu, Sebastian Lazăroiu şi Ioan Nelu Botiş că încearcă să fugă de responsabilităţile pe care le-au avut în dezastrul fondurilor europene. ÎÎn opinia sa, în cazul suspendării plăţilor pe POSDRU, cei trei miniştri ar trebui să vină cu bani de-acasă pentru toate plăţile întârziate ale beneficiarilor oneşti din acest program. Valeriu Zgonea a adăugat că posibila suspendare a banilor europeni este un atac al guvernelor PDL la siguranţa economică a României, pentru care vinovaţii dovediţi de instanţe vor trebui să plătească.
“Sulfina Barbu, Sebastian Lăzaroiu şi Ioan Botiş aplică singura tehnică de manipulare care se învaţă în şcoala de politică pedelistă, aceea a atacurilor la persoană şi a eludării responsabilităţii. Dupa guvernările în care ei au fost principalii responsabili pentru dezastrul economic al României, dupa ce au dat dovadă de cea mai mare iresponsabilitate şi chiar rea-vointa, ei încearcă acum să ascundă aceste greşeli prin declaraţii de un tupeu ieşit din comun.
Sulfina Barbu a ţinut ascunăa problema fondurilor de la POSDRU foarte mulăa vreme, nu a vrut să îşi asume aceste greşeli şi a încercat să arunce vina pe alte persoane. În timp ce clientela pedelista s-a îngrăşat din bani europeni, răspunsul celor trei se lasă aşteptat. Ministrul Orban a semnalat toate neregulile de nenumărate ori, dar nimeni nu l-a ascultat şi nimeni nu l-a sprijinit până când nu a fost instalat Guvernul USL. Nu este nevoie de intervenţia oficială a Comisarului pe muncă Laszlo Andor pentru a ne da seama că PDL a furat ca în codru în ultimii ani. Este nevoie doar să ne uităm la îmbuibaţii guvernelor PDL.
În cazul suspendării plăţilor POSDRU, Sulfina Barbu şi ceilalţi miniştri PDL care au stat la baza acestui sistem corupt ar trebui sa viăa cu bani de acasa, bani care să suplinească pierderile suferite de beneficiarii oneşti ai acestui program. Ei nu îşi dau seama că s-au jucat, printre contracte clientelare, cu destinele şi vietile unor români oneşti. Iar prin declaratiile pline de tupeu din aceste zile, în care nu îşi asumă nicio responsabilitate, arată că nu au învăţat nimic din guvernarea dezastruoasă a ultimilor patru ani”, a declarat vicepreşedintele PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5