Ioan Botiş, preşedinte la Comisia de Muncă a PDL

*funcţia îl propulsează în conducerea centrală a partidului

Ex-ministrul Muncii, deputatul Ioan Nelu Botiş, a fost ales, la finalul săptămânii, preşedinte al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL. Botiş a primit 360 de voturi “pentru” şi 28 de voturi “împotrivă” din partea delegaţilor comisiilor judeţene de muncă ale partidului, relatează Mediafax.

În discursul de după anunţarea rezultatului, deputatul Ioan Botiş a precizat că această comisie va fi una extrem de “lucrativă”, care îl va sprijini pe ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi ministerul de resort. Deputatul bistriţean i-a rugat pe delegaţii din comisiile de muncă judeţene să transmită comisiei naţionale propunerile lor în legătură cu principalele proiecte din domeniul muncii şi protecţiei sociale. Ioan Botiş a anunţat că va merge în teritoriu pentru a avea întâlniri cu sindicatele, patronatele, dar şi cu mediul de afaceri.

La şedinţa de constituire a comisiei au participat 405 delegaţi. La reuniune au fost prezenţi şi premierul Emil Boc, prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, secretarul general al partidului, Ioan Oltean, ministrul Muncii, Sulfina Barbu, menţionează sursa citată.

De altfel, prin ocuparea acestei funcţii, Ioan Nelu Botiş va fi cooptat în Biroul Permanent Naţional al PDL, în calitate de secretar executiv.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5