Vasile Daniel Suciu: În 9 decembrie mergeţi la vot şi alăturaţi-vă schimbării!

Dragi locuitori ai colegiului 2 Camera Deputaților,

Vin înaintea dumneavoastră cu o nouă abordare asupra modului în care se poate face politică, îmi doresc și eu, asemenea multora dintre dumneavoastră, o schimbare a atitudinii și a comportamentului aleșilor noștri. Vreau ca deciziile mele politice să fie luate responsabil, întotdeauna în cunoștință de cauză și asumate în numele celor ce m-au ales să îi reprezint cu demnitate.

Am fost crescut în spiritul respectului față de semenii noștri, prin urmare nu voi putea vota niciodată în Parlamentul României măsuri cum au fost tăierea salariilor, creșterea TVA-ului sau impozitarea pensiilor. Nu voi putea susține niciodată scăderea indemnizațiilor de creștere a copiilor sau tăierea ajutoarelor sociale. Vreau ca întotdeauna să mă întorc printre semenii mei cu capul sus și mândru de realizările la care am contribuit.

Vă cer astăzi sprijinul pentru că schimbarea la care eu doresc să mă alătur în următorii ani înseamnă dreptate socială, un sistem de sănătate bine pus la puct, o administrație la standarde europene și o agricultură ce poate din nou să dea oamenilor locuri de muncă. Schimbarea aceasta este posibilă doar prin folosirea eficientă a banilor publici și protejând avuția națională.

Prin muncă și corectitudine putem da tuturor un exemplu de implicare și devotament. Putem face ca speranța că lucrurile se vor îndrepta într-o direcție bună să devină un plan concret și bun de pus în aplicare. Schimbarea de care avem cu toții nevoie începe cu fiecare dintre noi.

În 9 decembrie mergeți la vot și alăturați-vă schimbării!

VASILE DANIEL SUCIU

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5