Vasile Negruşeri merge mai departe. Negruşeri rămâne consilier judeţean

Subiectul „Vasile Negruşeri” a creat cele mai aprinse discuţii în cadrul şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Judeţean.

„Pe lângă hotărârea privind încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Vasile Marc, cer şi încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean a lui Vasile Negruşeri. În 19 noiembrie, Biroul Permanent PSD Bistriţa-Năsăud a decis excluderea din partid a lui Vasile Negruşeri. Aceasta a fost comunicată Consiliului Judeţean printr-o adresă. De aceea, doresc să se constate încetarea mandatului de consilier judeţean al lui Vasile Negruşeri, ca urmare a pierderii calităţii de membru PSD, şi astfel să se declare vacant locul acestuia pe listele PSD”, a afirmat în plenul şedinţei, consilierul judeţean PSD Daniel Suciu.

Propunerea lui Suciu a fost respinsă de către preşedintele CJ Liviu Rusu. La rostirea repetată a numelui său, Vasile Negruşeri a luat cuvântul şi a explicat motivele pentru care „luptă” să rămân consilier judeţean.

„Am studiat documentele, şi la această oră sunt încă membru PSD. Am luat în considerare toate căile de atac prin care să contest decizia Biroului Permanent PSD Bistriţa-Năsăud. Am făcut deja contestaţie la Comisia de Arbitraj, şi aştept o rezoluţie. Pe lângă aceasta, mai am încă două căi de atac şi nu voi renunţa”, a precizat Vasile Negruşeri, încă consilier judeţean PSD.

Consiliul Judeţean merge mai departe, cu un consilier judeţean PSD, hulit şi demis de către partid, dar care continuă să voteze de partea consilierilor PD-L, şi nu degeaba…la anul, poate va fi unul dintre vicepreşedinţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5