Vasile Silaşi (PNL): Nu sunt de acord cu mesajele obscene ca formă de protest

Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, primarul Vasile Silaşi, consideră că în manifestările de protest faţă de guvernarea şi aroganţa PSD nu ar trebui să se apeleze la cuvinte obscene şi la o escaladare a limbajului. Declaraţiile vin pe fondul mesajelor obscene adresate partidului de guvernământ, care au apărut „pe zidurile judeţului, pe plăcuţe de înmatriculare”.

         „Eu consider că nu trebuie să apelăm la asemenea forme de protest şi ele vin ca o repercusiune a discursului agresiv promovat de liderii PSD, chiar dacă au fost la nivel judeţean prin „acei nemernici”, sau am fost numiţi „şobolani” de Dragnea. Vedem acum în societatea românească a escaladare a limbajului, devenit chiar obscen în ultima perioadă. Nu sunt de acord cu promovarea acestor mesaje, deşi ele fac parte dintr-un protest al societăţii civile vizavi de guvernarea PSD, de aroganţa PSD, de ceea ce se întâmplă în România la ora actuală”, a spus Vasile Silaşi.

         În context, liderii PNL B-N au menţionat că liberalii care vor participa la mitingul diasporei o vor face ca cetăţeni ai României, fără a fi făcută o mobilizare a membrilor de partid. Foarte probabil, liberalii bistriţeni vor fi prezenţi la mitingul din Bistriţa, anunţat pentru vineri, 10 august.

Comentarii

13/08/18 10:09
Nasaudean

Domnul Silas , ele arata de fapt nivelul de educatie si de instructie scolara al grupului care "manifesta " si isi exprima nemultumirea fata de politrucii nostri dragi, de " cea ori hais" !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5