Verde de Beclean

Cum sezonul estival stă să înceapă, iar Becleanul trebuie să răspundă și în acest an provocării de a primi turiști și vizitatori, spațiile verzi din punctele cheie ale localității au intrat în campanie de igienizare și înfrumusețare. De la Băile Figa până zona fântânii arteziene, de la intrarea în localitate, dinspre Dej, până în centru, toate rondourile sunt rânduite cu iarbă și aranjamente florale în măsură să atragă privirile. În acțiune se află Direcția de Gospodărire Comunală și al său șef George Pop, care n-a uitat nici de palmierii, doi la număr, ce străjuiesc intrarea din complexul balnear aflat sub acoperiș.

În rest, s-au reglementat, prin licitație, aspectele legate de valorificarea produselor (ne)alimentare, 15 din perimetrul zonei de agrement şi 15 și din afara ei, așa încât la 1 iunie stațiunea își poate deschide oficial porțile pentru vara 2013. Cei care şi-au adjudecat vânzările vor fi scutiţi de plata chiriei pentru zilele ploioase sau afectate de calamităţi naturale, în baza unui proces verbal întocmit de o comisie formată din factori locali de decizie, a explicat primarul Nicolae Moldovan în faţa aleşilor orăşeneşti. Direcţiei de Gospodărire Comunală îi revin tranzacţiile cu suc, apă, bere, îngheţată şi chipsuri, produse ambalate special şi comercializate cu exclusivitate.

Serviciile de divertisment se vor oferi la prețurile practicate și sezonul estival trecut: 10 lei/persoană intrarea (copiii sub şapte ani au gratuitate); 10 lei/persoană taxa pe toboganele din “Aqualand”; 10 lei de persoană e accesul, de vineri până duminică, în complexul acoperit (de luni până vineri e gratuit); 30 de lei/oră e folosirea terenului de fotbal; 10 lei/oră - terenul de tenis; 2 lei/zi - şezlongul de exterior; 2 lei/20 de minute - jacuzzi; 2 lei/20 de minute - sauna; 2 lei/oră - fitness; 15 lei/30 de minute - masajul. Abonamentul de intrare se face în schimbul a 50 de lei/lună dacă titularul a avut încheiate abonamente în extrasezon. Perimetrul de agrement va fi deschis zilnic, între orele 8.00 şi 22.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5