Verde de Beclean

Cum sezonul estival este la început, iar Becleanul trebuie să răspundă şi în acest an provocării de a primi turişti şi vizitatori din toate colţurile ţării, spaţiile verzi din întregul oraş fost igienizare, reamenajate şi înfrumuseţate. De la Băile Figa până zona fântânii arteziene, de la intrarea în localitate, dinspre Dej, până în centru, toate rondourile au fost aranjate cu verdeaţă şi aranjamente florale în măsură să atragă privirile. Acţiunile au fost derulate de către Direcţia de Gospodărire Comunală şi al său şef , George Pop, care n-a uitat nici de palmierii, doi la număr, ce străjuiesc intrarea din complexul balnear acoperit.
În rest, tot în pregătirea noului sezon estival au fost reglementate, prin licitaţie, aspectele legate de valorificarea produselor alimentare şi nealimentare, prin concesionarea a 15 loturi de teren în perimetrul zonei de agrement şi 15 loturi în exteriorul Băilor, astfel încât celor ce trec pragul staţiunii în vara acestui an să le fie oferite cele mai bune condiţii de relaxare şi divertisment.
Tarifele pentru facilităţile acvatice şi sportive din Parcul Balnear sunt aceleaşi cu cele practicate în sezonul estival trecut: 10 lei/persoană intrarea (copiii sub şapte ani au gratuitate); 10 lei/persoană taxa pe toboganele din “Aqualand”; 10 lei de persoană e accesul, de vineri până duminică, în complexul acoperit (de luni până vineri e gratuit); 30 de lei/oră e folosirea terenului de fotbal; 10 lei/oră - terenul de tenis; 2 lei/zi - şezlongul de exterior; 2 lei/20 de minute - jacuzzi; 2 lei/20 de minute - sauna; 2 lei/oră - fitness; 15 lei/30 de minute - masajul. Abonamentul de intrare se face în schimbul a 50 de lei/lună dacă titularul a avut încheiate abonamente în extrasezon. Perimetrul de agrement va fi deschis zilnic, între orele 8.00 şi 22.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5