Veste bună! A fost semnat contractul de proiectare și execuție a proiectului de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean

Primăria Beclean a semnat contractul de proiectare și execuție a proiectului de „Reabilitare, modernizare şi dotare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orăşenesc Beclean”.
Proiectul mai sus menționat presupune modenizarea și dotarea a 12 servicii de asistenţă medicală ambulatorie în vederea ameliorării sănătății populației prin diagnosticarea bolilor în stadiul incipient şi tratarea cu succes a unor afecţiuni mai uşoare, prevenind agravarea lor şi ducând la scăderea ponderii persoanelor cu nevoi medicale neacoperite.
Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean va fi așadar reabilitat, modernizat și dotat cu aparatură de ultimă generație, fiind finanțat prin Axa prioritară 8 - „Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale” și având Obiectivul specific 8.1 ”Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate”.
Proiectul are contractul de finanțare 4584/16.07.2019 și are o valoare totală de 10.060.314 lei, adică 2,2 milioane euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5