Vezi alte reacţii la cald ale liderilor ACL

 Le mulţumesc bistriţenilor!

Gheorghe Tuţă, preşedinte PDL Bistriţa: Domnul Klaus Iohannis a câştigat, a reconfirmat şi lucrul acesta se datorează bistriţenilor, oamenilor care au votat pentru o conştiinţă a viitorului şi nu pentru asfaltări şi alte lucruri care nu ţineau de votul pentru preşedinte. Le mulţumesc bistriţenilor!

 Este o victorie a cetăţenilor!

Sorin Hangan, preşedinte interimar PNL Bistriţa: Este o victorie a cetăţenilor, este pentru prima dată când simt că după Revoluţie a învins cu adevărat ceea ce înseamnă democraţia şi pe lângă mulţumiri vreau să îi asigur pe concetăţenii noştri că suntem conştienţi de faptul că acest vot înseamnă şi o mare responsabilitate în viitor şi vom face aşa cum a promis preşedintele nostru, al tuturor românilor, vom face de azi înainte o altfel de politică.

 Adevărul a învins minciuna!

Ioan Peteleu, fost viceprimar PNL: La Bistriţa şi nu numai s-a demonstrat că adevărul a învins minciuna, onestitatea a învins josnicia, speranţa a învins disperarea, modestia a învins aroganţa. Astăzi poporul a dat dovadă de umanitate. Le mulţumesc şi eu bistriţenilor şi le transmit că au făcut alegerea potrivită şi pentru asta le mulţumim!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5