Vezi când se deschide KFC Drive-Thru la Bistriţa!

Unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii private din Belgia, specializate în real estate, Mitiska Reim, dezvoltator care investeşte exclusiv în sectorul proprietăţilor de tip strip mall în Europa, în parteneriat cu Squaretime Development, deschide joi, pe Calea Moldovei, cel mai nou shopping center, B1 Shopping Bistriţa.

Este vorba despre un strip mall ce însumează 8.900 mp cu 21 magazine, iar brandurile de talie naţionala şi internaţională, cum ar fi H&M, New Yorker, Hervis Sports, Deichmann, CCC Shoes, Pepco, Takko Fashion si Koker vor fi prezente la deschidere.

Clemens Petschnikar, Partener Squaretime Development, a declarat la inaugurarea oficială că cel mai devreme în februarie ar putea fi deschis KFC de tip drive-thru. Lucrările sunt deja începute, un termen realist fiind luna februrie, a menţionat acesta.

De  fapt, în faza a doua a proiectului vor mai apărea şi trei sau patru magazine noi, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi, totul fiind programat pentru a doua jumătate a anului 2018.

La restaurantele de tip drive-through sau drive-thru, clienţii fac comanda direct din maşină. Ultimul restaurant de acest tip a fost deschis pe 1 noiembrie, la Oradea.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5