Vezi când vor avea loc simulările pentru Bac şi evaluare naţională!

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a aprobat, prin Ordinul ministrului Adrian Curaj, organizarea simulării evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat, în anul şcolar 2015 – 2016. Potrivit documentului, simulările au rolul de a familiariza elevii cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv ale unui examen de bacalaureat, dar şi de a optimiza rezultatele obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar, la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

         Rezultatele obţinute de elevi la simulare vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea rezultatelor şcolare.

Simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a din anul școlar 2015-2016

22 februarie  -  Limba şi literatura română – probă scrisă

23 februarie -   Matematică – probă scrisă

24 februarie  - Limba şi literatura maternă – probă scrisă

4 martie  Afişarea rezultatelor

 

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a din anul școlar 2015-2016

7 martie  -  Simularea probei E)a) – probă scrisă – Limba şi literatura

română

8 martie  - Simularea probei E)b) – probă scrisă – Limba şi literatura

maternă

9 martie -  Simularea probei E)c) – probă scrisă – Proba obligatorie a

profilului

10 martie  - Simularea probei E)d) – probă scrisă – Proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)

18 martie  - Afişarea rezultatelor

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5