Vezi cine l-a ajutat pe Micul Prinț bistriţean ! Ajută şi tu în campania de strângere de fonduri în vederea etajării centrului

Ce legătură este între vin și autism? Nici una sau exact legătura care vrem să fie, pentru că în afara legăturilor de sânge pe care le moștenim, celelalte asocieri cu impact asupra vieților noastre le stabilim singuri, le cultivăm, le îngrijim încercând să construim prin intermediul lor o lume mai bună, prin implicare directă și prin puterea exemplului, așa cum înțelept a explicat purtătorul de cuvânt al Companiei Jidvei, cântăreața Ioana Maria Ardelean ieri seară la Castelul Bethlem-Haller.

Compania Jidvei, alături de actorii de la Cuibul Artiștilor au organizat joi, 19 iulie 2018, la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă, un eveniment ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“.

Seară specială a început cu Nunzio, un spectacol care aduce în fața celui care privește universul unui tânăr care suferă de o tulburare din spectrul autist. O poveste care vorbește despre pasiune și compasiune, despre protecție și acceptare, care ridică întrebări pragmatice și oferă răspunsuri tăioase, care ne arată cât de diferiți suntem, cât de mici și, în același timp, cât de norocoși că existăm și respirăm împreună sub același cer.

În aceeaşi notă, recitalurile susținute de Eduard Dragu (pian), Ioana Maria Ardelean (voce) și prof. Aurel Mustățea (pian) au venit în completarea acestui demers caritabil, organizat pentru Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ care, cu sprijinul și implicarea noastră, va continua să schimbe și să îmbunătățească viețile copiilor, tinerilor și adulților cu tulburări de spectru autist, integrându-i în programe speciale de recuperare, consiliere și educare.

Vă invităm să vă alăturaţi demersurilor noastre, prin susţinerea financiară a orelor de terapie de care au nevoie cei care suferă de tulburari din spectrul autist. Donaţiile se pot face în conturile Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ deschise la

MARFIN (EGNATIA) Bank Bistriţa:
Cont lei : RO61 EGNA 1010 0000 0062 0572
Cont euro: RO23 EGNA 1010 0000 0074 1148

BCR Bistriţa:
Cont lei: RO77 RNCB 0038 0983 1139 0001

Le mulțumim tuturor invitaților Companiei Jidvei care au donat pentru dezvoltarea serviciilor CRRA Micul Prinț, precum și artiștilor Victor Țăpeanu și Vlad Basarabescu care au reușit să redea într-un spectacol de excepție intensitatea vieții alături de un tânăr cu tulburare de spectru autist.

În viitorul apropiat, CRRA Micul Prinț va derula mai multe campanii de strângere de fonduri în vederea etajării centrului. Avem în permanență 10-15 copii pe lista de așteptare și insuficient spațiu și terapeuți pentru a-oi acomoda.

Pe lângă programele de terapie comportamentală susținute din fondurile Centrului și de către părinți, Centrul oferă beneficiarilor evaluări psihologice gratuite, kinetoterapie gratuită, logopedie gratuită, art terapie gratuită, grup de activități sportive gratuite și meloterapie, susținute de CRRA Micul Prinț și sponsorii: Club Lions, Scott Air, Shevalet, Centrul Județean pentru Cultură.

În viitorul apropiat, prin implicarea partenerilor de al Jysk România, Centrul va fi dotat cu mobilier nou

Ana Dragu

coordonator Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism "Micul Prinţ" Bistriţa

.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5