Vezi cum poţi scăpa gratuit de deşeurile electrice de acasă sau de la firmă!

Primăria Municipiului Bistrița și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice.

Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Bistrița, programul de colectare se desfășoară între 1 - 15 iunie prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții și prin depunerea deșeurilor la Centrul de Colectare DEEE Bistrita, str. Zefirului nr. 1.

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Cu un simplu apel la Tel. Verde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completarii taloanelor de participare la campanie.

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga și un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 5 blendere Tristar, un aspirator Philips și un cuptor cu microunde digital Candy! Tombola cu premii, la care vom afla câștigătorii campaniei, va avea loc în data de 16 iunie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE Bistrița.

De ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii din toată țara!

Pentru detalii și alte infomații despre campanie, persoana de contact RoRec pentru municipiul Bistrița este: Mina Nedelea, II MINA NEDELEA//Telefon: 0751 302 125// e-mail: [email protected]

sau puteți apela la tel. 0263 22 39 23 / int. 136 Compartiment Protecția Mediului – Primăria municipiului Bistrița.//Email: [email protected]

 

 

 

 

Comentarii

05/06/20 09:23
cititor

Am sunat la TELVERDE (Bucuresti ), m-au notat... dar cred ca asteapta ca fiecare sa-si duca EL PERSONAL deseurile electrice si selectrocasnice , la depozitul municipal, cu mijloacele lui proprii, ca nu vine nimeni dupa ele acasa .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5