Vezi top 3 la simulare şi la examen la Evaluare Naţională. Cine a crescut, cine a scăzut

Rezultatele obţinute de elevii claselor a VIII-a din judeţul nostru la simularea examenului de Evaluare Naţională au fost dezamăgitoare. Doar 36,35% au reuşit să obţină media peste 5. la examane rata de promovabilitate s-a dublat la 74,6%.
La simulare cea mai mare medie pe judeţ, 9,80, a fost obţinută de Emanuel Vasile Puţura, elev în clasa a VIII-a B la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa. Acum el a obţinut 9,55 fiind doar pe locul 48, deşi notele sunt bune, 9,10 română şi 10 matematică, iar la simulare a obţinut 9,90 la limba şi literatura română şi 9,70 la matematică. Pe locul 2 la simulare a fost Marţian Horaţiu din Nimigea de Jos – 9,68, care acum este pe locul I, singurul elev cu media 10 din judeţ. Pe locul trei la simulare a fost Ionaşcu Iulia – Gimnazială nr. 1 Bistriţa, cu 9,65, acum pe locul 7, deşi media a crescut la 9,80.
La examenul de Evaluare Națională după Horaţiu, de care am scris mai sus, următoarea pe listă este Alexandra Ilovan, de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Bistrița, cu 9,95, ce a obţinut 9,35 la simulare, nefiind în primii 5 la simulare, urmată de Robert Raul Borcani, de la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Bistrița, cu 9,90, care la simulare a avut 9,32 neregăsindu-se nici el în top 5, iar la examen a fost al treilea. Felicitări copiilor şi îi aşteptăm pe toţi, din toamnă, la liceele bistriţene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5