Vicepreşedintele CJ, Ioan Ţintean: Anul viitor vom avea întreaga suprafaţă de drumuri județene modernizată

         Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, s-a întâlnit în această săptămână cu reprezentanţii firmelor care şi-au adjudecat contractele de modernizare a unor tronsoane de drum judeţean. Este vorba de reprezentanţii companiilor Dimex, Îndemînarea Construct, Construct Perom, Mis Grup şi Autotehnorom Suceava.

         „În afară de activitatea desfăşurată pe tronsonul Ilva Mică până la Măgura Ilvei, unde Autotehnorom Suceava ne scoate peri albi şi nu avem o garanţie a îndeplinirii graficului de lucur, faţă de 2020, cât avem termen de finalizare pentru lucrările de pe principalele drumuri judeţene, toţi s-au angajat că undeva la finalul lui 2019, primul trimestru din 2020, toate lucrările vor fi încheiate, ceea ce însemană că judeţul Bistriţa-Năsăud – cu excepţia drumului de la Viţa – limită de judeţ Cluj, Gledin – Vătava – nu va mai avea nicio porţiune de drum judeţean pietruită”, a declarat Ţintean.

         Vicepreşedintele CJ a spus că sunt trei drumuri care vor intra în modernizare, şi anume Cociu – Mocod – Zagra, Beclean – Chiochiş şi Sânmihaiu de Câmpie – Visuia. De asemenea, este stabilit câştigătorul pentru tronsonul Buduş – Şieu – Teaca, pe prima porţiune, Buduş – Şieu debutând deja lucrările.

         „Cred şi sunt convins că în 2020 vom putea declara că avem întreaga suprafaţă rutieră de drumuri judeţene modernizată sau lucrări noi încheiate”, a adăugat Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]