Viceprimarul Cristian Niculae: Asfaltăm primul tronson de pe Valea Ghinzii, în această vară!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, susţine că lucrările de asfaltare pe Valea Ghinzii urmează să înceapă în această vară, mai devreme cu un an faţă de termenul stabilit prin proiect.

"Deși termenul de finalizare a șantierului de modernizare a străzii Valea Ghinzii este august 2021, am cerut constructorului să înceapă lucrările de asfaltare a străzii pe sectorul de 1,2 km cuprins între noul pod rutier construit și fostul poligon militar, adică zona cu cele mai multe case de pe această stradă. În această zonă lucrările la rețelele de utilitați sunt aproape finalizate.

În 2-3 săptămâni cu ce mai este de făcut, putem începe lucrările de realizare a structurii rutiere, a trotuarelor, pistei pentru biciclete, urmate de asfaltare.

Astfel, dacă vremea ne va permite, conform graficului stabilit, în această toamnă vom avea asfalt în zona de case de pe strada Valea Ghinzii – mai devreme cu un an față de planul inițial al proiectului", transmite Cristian Niculae.

Potrivit acestuia, în aceste zile se lucrează la finalizarea structurii de rezistență a noului pod rutier de peste pârâul Ghinzii.

"Am insistat pe acest calendar pentru ca locuitorii de pe Valea Ghinzii să nu mai fie nevoiți să mai treacă încă o iarnă fără asfalt, ci în condiții civilizate, așa cum este normal într-un oraș modern.

Bistrițenii trebuie să circule pe străzi bune și-mi întăresc angajamentul ca în termen de 5 ani să asflatăm toate străzile de pământ din domeniul public al Bistriței. Bistrița merge înainte!",declară vicepriarul Niculae. 

 

Comentarii

23/05/20 14:46
Vizitator

Viceprimarul Cristian Niculae (alias Wannabe) se face că uită de modernizarea si asfaltarea celor 40 de străzi de pământ promisă campania electorală din 2016 ( in medie 10 străzi de pământ pe an). Acum , după 4 ani vine si promite că va asfalta doar o jumătate din strada Valea Ghinzii. Halal candidat de primar PSD-ist!
Iată si alte minciuni PSD-iste cu care au prostit electoratul bistritean in urmă cu 4 ani: https://rasunetul.ro/11-consilieri-11-proiecte-pentru-bistrita-0

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5