Viceprimarul Cristian Niculae: Săptămâna viitoare intră în asfaltare străzile Iosif Vulcan și Ion Vidu!

Viceprimarul municipiului a prezentat,într-o postare pe pagina sa de facebook, situația la zi a asfaltărilor din Bistrița. Potrivit acestuia,  în ultimele zile s-au asfaltat străzile Valea Budacului, Ion Pop Reteganul, Irisului și Magnoliei.

„Lucrările pe str. Valea Budacului au durat mai mult din cauza  numărului mare de guri de canalizare aflate în corpul străzii.  La începutul săptămânii viitoare intră în asfaltare str. Iosif Vulcan și str. Ion Vidu.  La finalul acestei săptămâni se lucrează la ridicarea gurilor de canalizare la nivelul carosabilului pe toate străzile asfaltate până în prezent. De acum încolo constructorul va folosi un tăietor de asfalt circular, foarte eficient și util pentru profilele gurilor de canalizare, care reduce semnificativ atât timpul de lucru la aceste finisaje cât și suprafața de intervenție în jurul acestor capace de canalizare, rezultând o lucrare mai trainică și mult mai estetică”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

În context, viceprimarul municipiului a menţionat că bistrițenii merită să circule pe drumuri bune, iar  administrația municipiului trebuie să se asigure de calitatea lucrărilor din banii publici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5