Continuă lucrările de asfaltare din Bistriţa. Viceprimarul Cristian Niculae: Săptămâna viitoare, intervenim pe str. Romană

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, anunţă că se lucrează intens la programul de asfaltare a celor 50 de străzi din acest an. Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, în această săptămână s-au finalizat lucrările de asflatare pe Str. Cezar Boliac.

"Pe str. Nicolae Drăgan au fost necesare intervenții la fundația drumului, astăzi se toarnă primul strat de asfalt, urmând ca marți 2 iunie, să fie turnat stratul final de uzură. Pe str. Arțarilor s-a turnat partea carosabilă, urmând ca parcarea generoasă din această zonă, să fie asfaltată în cel mai scurt timp, după realizarea unei rigole de colectare a apelor pluviale. Săptămâna viitoare asfaltăm str. Romană și vom lucra la ridicarea gurilor de canalizare și pluviale la nivelul asfaltului pe toate străzile asfaltate recent. Toate capacele de canale și grătarele gurilor de canal pentru pluviale sunt înlocuite cu altele noi.  Bistrițenii trebuie să circule pe străzi bune. Fiecare zonă care are parte de lucrări de asfaltare, se schimbă, arată mai bine, mai îngrijită și mai curată. Bistrița merge înainte!", precizeează Cristian Niculae, pe pagina de facebook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5