Viceprimarul Cristian Niculae: Astăzi este o zi specială. Este ziua Imnului Național !

Este o zi specială pentru România și îndeosebi pentru Bistrița, pentru că versurile imnului au fost scrise de către bistrițeanul nostru, poetul Andrei Mureșanu.

România a avut de-a lungul istoriei momente cu o mare încărcătură patriotică – Revoluția de la 1848, Războiul de Independență, Primul și cel de-al 2-lea Război Mondial, Mica și Marea Unire, iar, mai recent, Revoluția din 1989.

Toate aceste momente definitorii ale existenței noastre ca popor și națiune, au fost întregite și completate de imnul României ”Deșteaptă-te, române!”.

Imnul nostru transmite cel mai puternic și mai vibrant mesaj către români: să ne deșteptăm, să fim mândri că suntem români, să apreciem și să respectăm valorile noastre, să credem în Dumnezeu și în puterea noastră de a merge înainte!

Sunt mândru că acest imn încărcat de semnificație și emoție a fost scris de către poetul Andrei Mureșanu. Sunt sigur că toți bistrițenii simt la fel!

Haideți să ne gândim la toti acei bistrițeni care au facut lucruri importante pt Romania si pt județul nostru.
Toti acei pt care „NOI” a insemnat mai mult decat „EU”.
Toți acei care au pus interesul comunitatii înaintea intereselor personale.

Avem datoria morala, noi, toti bistritenii, și în special cei implicați în administrarea și politica județului, să facem la fel.

Vreau ca Bistrița să fie locul in care copii nostri, să se întoarcă după studii pentru a-și întemeia o familie, locul care oferă stabilitate și siguranța tuturor celor care trăiesc aici, dar și liniște și pace bunicilor noștri.

‼️ Sunt sigur ca vom reuși sa facem asta! Sunt sigur ca fiecare bistrițean va face totul pentru a fi mândru de orașul lui!

Pentru că este vorba despre NOI, este vorba despre Bistrița!

Cristian Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5