Viceprimarul Cristian Niculae: Au început lucrările la Școala Gimnazială nr.1, printr-un proiect european de 3,9 milioane euro!

         Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Nicuale, anunţă începerea lucrărilor la proiectul „Reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 1, Municipiul Bistriţa”, care beneficiază de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„A început șantierul de la Școala Generală nr. 1 – un proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de 3,9 milioane euro, finanțat din fonduri europene. M-am bucurat să întâlnesc pe cel mai nou șantier al Bistriței doi ingineri constructori tineri – Diana și Valentina, angajate ale companiei care va realiza lucrările în acest proiect, firmă din județul nostru. Cele două tinere mi-au vorbit cu entuziasm etapele de implementare ale proiectului de reabilitare și modernizare a Școlii Generale nr. 1.

 Șantierul a început cu demolarea vechilor ateliere de lângă sala de sport pentru a face loc construcției unei săli noi de sport, moderne. Deasupra săli de sport vor fi cabinete de informatică și sala de mese. Se păstrează si se reabilitează si vechea sală de sport.Corpul B al școlii se va etaja cu încă un nivel, va fi reabilitat complet în interior, se va schimba șarpanta și se va izola termic.

 Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil, prin munca tinerilor constructori! Este o bucurie să întâlnești o asemenea conjuctură, să întâlnești tineri harnici și ambițioși care pun umărul cu entuziasm la dezvoltarea orașului nostru.  Bistrița merge înainte!”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

Investiţia presupune reabilitarea/modernizarea, echiparea şi dotarea imobilului Corp B; reabilitarea/modernizarea, echiparea şi dotarea imobilului Corp C; crearea, echiparea şi dotarea imobilului Corp D - Sala de sport; reabilitarea centralei termice şi refacerea racordurilor şi branşamentelor pentru asigurarea funcţionalităţii investiţiei şi amenajarea curţii şi spaţiilor verzi cuprinse în proiect.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5