Viceprimarul Cristian Niculae: Bistriţenii vor plăti o taxă de salubrizare de 6,6lei/persoană/lună! Mi-am respectat promisiunile asumate

Consiliul Local Bistriţa a aprobat subvenţionarea taxei de salubrizare, odată cu bugetulmunicipiului Bistriţapentru anul 2020, astfel că bistriţenii vor plăti la fel ca anul trecut, 6,6 lei/persoană/lună, în loc de 11,5 lei/persoană/lună. Propunerea adoptată fusese anunţată de mai multă vreme de către viceprimarul Cristian Niculae. Foarte probabil, decizia va intra în vigoare începând cu 1 martie, pentru că nu se poate aplica retroactiv. Pentru primele două luni se va achita câte 11,5 lei/lună/persoană, urmând ca pentru celelalte 10luni să fie de câte 6,6 lei/lună/persoană.

         „Mi-am respectat promisiunile asumate în fața bistrițenilor! Astăzi, în ședința de Consiliul Local Bistrița, a fost votată subvenția pentru taxa de salubrizare, în așa fel incât bistrițenii să plătească această taxă la fel ca și anul trecut, adică 6,6 lei/lună/persoană.

Din păcate, consilierii locali PNL nu au votat subvenționarea taxei de salubrizare, deși președintele lor de partid, Ioan Turc a declarat în conferință de presă că PNL-ul va vota această propunere.

Mulțumesc consilierilor PSD, ALDE și UDMR că au dovedit încă o dată că sunt alături de bistrițeni și au înțeles că atâta timp căt cetățenii orașului nu simt beneficiile proiectului "plătești cât arunci" , nu văd în fapt încă, investițiile pentru implementarea acestui sistem, NU TREBUIE PUȘI SĂ PLĂTEASCĂ MAI MULT pentru deșeuri.

Cel mai important lucru este că bistrițenii, vor plăti taxa de salubrizare la nivelul anului trecut”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5