Viceprimarul Cristian Niculae: Ne ţinem de cuvânt! Până în 2020 vom asfalta 40 străzi de pământ

Viceprimarul municipiului Bistriţa anunţă că lucrările de modernizare a infrastructurii  rutiere, în Bistriţa, sunt în grafic, astfel că până în 2020 vor fi asflattae nu mai puţin de 40 de străzi de pământ.

„Ne ţinem de cuvânt! Continuăm să asfaltăm străzile de pământ care au problema reţelelor de utilităţi rezolvată. Astfel, str. Grigore Moisil este încă o stradă pe care lucrările de modernizare se aproprie de final! Acest lucru înseamnă 615 metri asfaltați, încă atâția de trotuare și iluminat public. Adică zeci de locuitori care vor avea o stradă la standarde europene!

Tot în acest an se va lucra si la următoarele străzi : Labirintului, Poieni, Răsăritului, Simfoniei, Colibiței, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir .

În ceea ce privește străzile de pământ pe care am promis în 2016 că le asfaltăm, suntem în grafic: până în 2020 vom asfalta 10 străzi de pământ pe an, deci 40 în total. Peste 10 străzi sunt deja finalizate şi recepţionate!”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5