Viceprimarul Cristian Niculae: Voi propune Consiliului Local Bistriţa alocarea a 200.000 lei pentru Spitalul Judeţean!

Viceprimarul Cristian Niculae anunţă că va propune Consiliului Local Bistriţa, convocat vineri, să aprobe alocarea sumei de 200.000 lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în vederea achiziţionării de echipamente medicale. 

 "Suntem alături și susținem Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. În cadrul ședinței de Consiliu Local de mâine 27 martie 2020, am să propun alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul municipiului Bistrița pentru Spitalul Județean Bistrița-Năsăud.

 Aceste fonduri vor putea fi folosite pentru achiziția de echipamente de protecție pentru personalul medical, cei care sunt în prima linie în lupta contra COVID-19.

 Suntem alături de tot personalul medical din Bistrița și comunicam permanent cu Managerul General al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, d-nul Gabriel Lazany, iar pe viitor, în funcție de evoluția situației, dacă este nevoie, vom reveni cu alte alocări bugetare.

 Să apreciem și să respectăm în aceste zile eforturile cadrelor medicale atât din Bistrița, cât și din România, profesioniștii cei mai greu încercați în această perioadă!", transmite viceprimarul Niculae. 

#staiacasa

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5