Victor Ponta: Telefoanele mele sunt ascultate

Premierul Victor Ponta a declarat că a avut o întâlnire în februarie cu procurorul George Bălan, acuzat de DNA că a negociat funcţii cu USL, precizând că nu a negociat niciodată cu acesta să ajungă într-o anume funcţie.

„Puteau să mă întrebe, „domne îl cunoşti?”. Îl cunosc, ne cunoaştem foarte bine, familiile,copiii. Am avut o întâlnire în februarie, dar habar nu aveam că o să fiu prim-ministru. Nu mi-a propus nimic. Nu era nimic împotriva legii ca el să candideze la o funcţie. Nu am vorbit niciodată aşa ceva, să îl ajut pe el să ajungă în funcţii. Fiind prietenul meu, ştia că nu poate să ajungă în nicio funcţie. De aia am fost aşa liniştit şi am spus să dea convorbirile mele”, a spus Ponta.

Premierul s-a arătat nemulţumit de faptul că DNA a publicat o convorbire dintre el şi procuror, apreciind că a fost „neimportantă” şi „nu este un lucru normal”.

„Să apară o declaraţie neimportantă a primului ministru, nu e un lucru normal. Acest lucru se întâmpla în Italia, când dădeau convorbirile lui Berlusconi cu iubitele lui”, a mai spus Ponta.

 

Sursa: realitatea.net

Comentarii

22/07/12 18:47
vizitator

Bine inteles ca sunt ascultate si nu numai ale Dvs ci ale noastre ale tuturor, dar nu avem de ce ne teme. Numai hotii, talharii, criminalii, ... "baietii destepti" si toti ceilalti... de "alde lor"... se sperie atat de tare de acest lucru ! Pe mine unul chiar ma incanta si sunt foarte de acord cu aceasta , ca eu unul n-am nimic nici "de dat"... si nici "de furat " ...! Siguranta si securitatea nationala, nu se poate face "cautand si dand in bobi" ... pe la "babe"... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5