(Video) Mesaj emoţionant ! Emiliana, singurul copil al regretatului Emil Neia Lăcătuș: Dacă tata avea vaccinul trăia. Vaccinul face diferenţa dintre viaţă şi moarte !

Astăzi vă prezentăm un exemplu despre cum durerea poate fi transformată în energie constructivă.
La aproximativ o lună de la pierderea tatălui ei - Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud - Emiliana a decis că trebuie să ia atitudine. A considerat necesar să facă ceva repede, pentru ca alții să învețe din povestea familiei lor.
La cei 18 ani abia împliniți, s-a așezat hotărâtă la biroul tatălui ei și a privit pentru prima dată într-o cameră de filmat. Nu a contat lipsa de experiență, nu au contat nici emoțiile de toate felurile, pentru ea a contat doar mesajul pe care a vrut să îl transmită oamenilor: să aibă grijă de ei și să se vaccineze!
Mulțumim, Emiliana, ai dovedit că ești o persoană puternică! Privindu-te, am regăsit multe din trăsăturile tatălui tău și putem spune cu certitudine un lucru: el nu a murit, trăiește prin tine!
* Emiliana este singurul copil al familiei Lăcătuș, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național "Andrei Mureșanu" din Bistrița, profilul biologie-chimie și își dorește să devină farmacistă.
Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5